O NAMA

GRADIMO NAŠU BUDUĆNOST

Ono što možemo da obećamo jeste upravo ono što pružamo svim našim klijentim godinama unazad. Odgovorni smo, svoje obaveze izvršavamo uredno, profesionalno i uvek u dogovorenom roku. Uz to veoma smo kreativni, izbegavamo šablone i tipski rad. Svaki zadatak radimo sa puno energije i entuzijazma.

 

NAŠA MISIJA

Naša misija je da kroz odnos zasnovan na poverenju i komunikaciji pružimo usluge vrhunskog kvaliteta. Kao kompanija koja se srece sa poverljivim informacijama, veoma nam je bitno da nam naši partneri veruju i znaju da se mogu osloniti na naše ekspertize!

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je da postanemo lideri u IT sektoru koristeći inovativna rešenja i najnovije tehnologije.

NAŠA STRATEGIJA

Naša strategija fokusirana je na razvoj odnosa sa našim partnerima što je rezultiralo višegodišnjom saradnjom sa velikim domaćim i inostranim kompanijama.

Vođenje IT Sektora

IT vođenje sektora, podrazumeva da pružamo naše profesionalne usluge koje će voditi vaš IT sektor. Naši stručnjaci imaju dosta iskustva u ovom poslu, ne morate zapošljavati stručnjake, samo nas pozovite!

Internet programiranje

Izrada web aplikacija prema najmodernijim standardima u developmentu. Ako možete zamisliti – mi to možemo izraditi! Specijalizirani smo u programiranju i izradama poslovnih aplikacija na internetu.

Web Dizajn

Web dizajn je planiranje i izrada veb stranica. Ovaj proces uključuje arhitekturu informacija, korisničko okruženje, strukturu stranice, navigaciju, boje, fontove, slike…

Web Prodavnica

U današnje vreme, većina stvari se kupuje online. Izrada web prodavnice i održavanje iste predstavlja kontinuiran proces unapređenja i dopunjavanja informacija.

Brend Identitet

Kada kreirate identitet marke, u osnovi primenjujete vrednosti svog brenda na sve vizuelne elemente koji će se koristiti za promociju vašeg poslovanja. Brand identity je više od logotipa.

SEO Optimizacija

Optimizacija web sajta za pretraživače je jedna od ključnih stvari za uspeh na internetu, jer zamislite svoj web sajt koji ima kvalitetan sadržaj, ali nema posetioce koji to sve treba da vide!

Poslušajte priču o nama!

NAŠ TIM

Ovo je naš profesionalni tim

RADENKO SUBOTIĆ

RADENKO SUBOTIĆ

CEO

Senior SQL Developer

LUKA MIKIĆ

LUKA MIKIĆ

Developer

ASP.NET Full stack developer

Ilija Dimitrijević

Ilija Dimitrijević

Developer

Senior software engineer

Vukan Damljanović

Vukan Damljanović

Marketing director

Marketing expert

Sara Gajić

Sara Gajić

Creative Director

UX/UI Designer

naši projekti

Ispod možete videti neke od naših projekata

POŠALJITE NAM ZAHTEV!

Pošaljite nam vaše zahteve u obrascu ispod i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku!